Vesti

Najava: Amit Levin, globalni rukovodilac za istrage u Binance

Departman za primenjeno softversko inženjerstvo Fakuleta za diplomatiju i bezbednost ima izuzetnu čast i priliku da vas pozove na ekspertsko predavanje „Kripto valute – izazovi i prilike iz perspektive poštovanja zakona“.

Predavanje će održati uvaženi međunarodni ekspert, gospodin Amit Levin, konsultant u oblasti sprečavanja finansiranja terorizma na kripto platformi „Binance“, u ponedeljak 1 aprila u 15h u prostorijama Fakulteta za diplomatiju i bezbednost.

Budući da je otvoreno za javnost, predavanje će pokriti teme osnova poznavanja i upravljanja kripto novcem, globalnoj perspektivi i istražnim radnjama u primeni zakona i mogućnostima, kroz praktične primere i iskustva.

U svojoj impozantnoj karijeri, gospodin Levin ističe poziciju bivšeg šefa ekonomskog odeljenja, sajber jedinice, kao deo svoje funkcije, Amit je vodio slučajeve pranja novca i finansiranja terorizma u Izraelu koji su uključivali kriptovalute. Amit je pratio istrage izraelskih organa za sprovođenje zakona u Izraelu koje su dovele do oduzimanja virtuelnih valuta u milionima šekela i do sankcija protiv vlasnika virtualnog novčanika. Amit je aktivan u raznim komisijama Advokatske komore Izraela po pitanjima sprečavanja pranja novca i plaćanja poreza u oblasti virtuelnih valuta. Trenutno je Amit konsultant u oblasti sprečavanja finansiranja terorizma za Binance i Kopredsedavajući Komiteta za pranje novca u Centralnom okrugu Advokatske komore Izraela.

Predavanje će biti na engleskom jeziku.

visoko obrazovanje po ugledu na najprestižnije svetske obrazovne ustanove, po povoljnim uslovima.
školarina na 10 mesečnih rata!

Zakaži besplatne konsultacije sa našim stručnim kadrom